A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сокирницький ліцей Хустської міської ради

Виховна робота

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

Ми й надалі працюємо над тим , щоб кожен учень усвідомив, що найцінніше, що має людина – це життя, а знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах є запорукою не тільки власної безпеки,а й безпеки всіх учасників дорожнього руху.

11:41 19.11.2021

«Тиждень безпеки дорожнього руху»

У Сокирницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. розпочався «Тиждень безпеки дорожнього руху», який триватиме до 19 листопада. Він розпочався з єдиного національного уроку ,,Безпечна країна" . З метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому.

11:13 19.11.2021

16 листопада світ відзначає Міжнародний день толерантності.

16 листопада світ відзначає Міжнародний день толерантності.Толерантна людина – це особистість, якій притаманні моральні, духовні цінності та якості.У рамках відзначення Дня толерантності в Сокирницькому ЗЗСО І-ІІІ ст. було проведено ряд різноманітних заходів з метою формування в дітей загальнолюдських, моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов.

11:35 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень