A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сокирницький ліцей Хустської міської ради

КВІТИ ДЛЯ ШКОЛИ

Дата: 28.04.2023 16:31
Кількість переглядів: 22

КВІТИ ДЛЯ ШКОЛИ 🪻⚘️🌷🌻

До Вас звертаються представники Благодійного фонду “Флоріум Фундація”.

Ми - організатори всеукраїнського соціального проєкту з озеленення шкіл “Flowers4school”, що має освітнє й психологічне значення для дітей України.

У квітні стартував другий етап проєкту, що отримав назву “Квіти для школи”. Його мета важлива й водночас красива – перетворити українські школи на квітучі парки, де учні досліджуватимуть природу й завдяки цьому відновлюватимуть своє психологічне здоровʼя. Війна руйнує дитячу психіку, тому ми, дорослі, маємо дати дітям надію, що завтра настане й після довгої зими проросте квітка перемоги🌻

У 2022 році ми висадили понад 5 млн цибулин тюльпанів🌷 у 10082 школах у 24 областях країни! Завдяки власноруч створеній красі тисячі школярів змогли хоч на якийсь час забути про жахи війни й повірити у щасливе майбутнє.

Другий етап - офіційно відкрито🔔🔔🔔

За рахунок благодійних внесків ми плануємо закупити 100+ млн цибулин голландських тюльпанів, щоб кожна школа загальної середньої освіти в Україні отримала по 10 тис. цих весняних квітів і школярі разом із вчителями висадили їх на клумби.

Окрім соціальної складової, “Квіти для школи” – це чудова можливість повністю змінити зовнішній вигляд шкільного подвір`я, прикрасивши його такою кількістю тюльпанів.

⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️

Тож запрошуємо Вас долучитися до проєкту й зробити свій внесок🪙 у підтримання емоційного стану діток, щоб попри війну дати їм теплі спогади про шкільні роки.

☝️ Як кожній школі зібрати 10 тис. тюльпанів?

📌 Залучайте випускників всіх поколінь Вашої школи до благодійних внесків.

📌 Перейдіть за посиланням:

https://flowers4school.com/sokyrnyczkyj-liczej-hustskoyi.../

і натисність “Підтримати”.

10 гривень внеску = 1 цибулина

📌 Поділіться посиланням на школу в соцмережах школи, вчителів, спільних групах випускників, батьківських комітетів та ін., щоб якнайбільше людей підтримали нашу школу і ми досягнули цілі.

Увага: Заохочуйте всіх брати участь у цій ініціативі й переказувати кошти не лише на свій навчальний заклад, а й загалом на школи України, адже діти у прифронтових і щойно звільнених територіях як ніхто потребують краси й нашої турботи.

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Сокирницький ліцей | Благодійний проект Flowers4school


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень