A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сокирницький ліцей Хустської міської ради

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Трохи добра у подарунок.

Усім приємно отримувати подарунки. А ще приємніше дарувати їх. Тішимося, що подарували нашим хлопцям на передовій трохи добра і позитивних емоцій разом зі смаколиками.

19:05 29.12.2022

Учні 8-А класу Сокирницького ЗЗСО записали відеозвернення нашим захисникам України.Дякуємо за спокійний сон і мирне небо,за мужність, за те, що Ви є! Велика шана Вам! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав Вас. Ви захищаєте Україну

Учні 8-А класу Сокирницького ЗЗСО записали відеозвернення нашим захисникам України.Дякуємо за спокійний сон і мирне небо,за мужність, за те, що Ви є! Велика шана Вам! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав Вас. Ви захищаєте Україну і нас, і Ви вже Герої! Повертайтеся всі живими і неушкодженими .Нехай Мати Божа Вас накриє своїм омофором і захистить від ворогів. Рідні і вся Україна чекає на вас з перемогою!

09:13 06.05.2022

"Лист солдату, який боронить Україну" учні Сокирницького ЗЗСО залюбки долучилися до акції і написали листа знайомим і незнайомим воїнам,які сьогодні боронять нашу прекрасну Україну.Ми всі віримо, що перемога за нами, адже добро завжди перемагає зло.

"Лист солдату, який боронить Україну" учні Сокирницького ЗЗСО залюбки долучилися до акції і написали листа знайомим і незнайомим воїнам,які сьогодні боронять нашу прекрасну Україну.Ми всі віримо, що перемога за нами, адже добро завжди перемагає зло.Ми всі молимось за наших сміливих, добрих і найкращих захисників України.

13:05 01.05.2022

Ангели-це істоти,які мають надлюдську силу і здібності.Вони живуть у небі, тобто у невидимому духовному світі.Ангелів створив Бог, і тому він посилає їх на допомогу людям. Учні Сокирницького ЗЗСО своїми руками виготовили ангеликів-охоронців для наших

Ангели-це істоти,які мають надлюдську силу і здібності.Вони живуть у небі, тобто у невидимому духовному світі.Ангелів створив Бог, і тому він посилає їх на допомогу людям. Учні Сокирницького ЗЗСО своїми руками виготовили ангеликів-охоронців для наших захисників України.

13:02 01.05.2022

Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою. Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них! Сокирницький ЗЗ

Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою. Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них! Сокирницький ЗЗСО І-ІІІ ст.бажає нашій землі миру і злагоди, а нашій державі – процвітання, сили і свободи! Слава Україні! Героям слава!

22:26 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень