A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сокирницький ліцей Хустської міської ради

Зовнішнє незалежне оцінювання» ? 2022!

Дата: 19.01.2022 20:01
Кількість переглядів: 51

Зовнішнє незалежне оцінювання» ? 2022!

????Що важливо? У 2022 році кожен зареєстрований учасник/учасниця має право безоплатно пройти тести щонайбільше з п’яти навчальних предметів, якщо хочете здавати більше – теж можна, але вже за власні кошти. Так, цьогоріч для випускників закладів загальної середньої освіти, які складають ДПА у формі ЗНО, обов'язковими є чотири навчальні предмети: українська мова; математика; або історія України, або іноземна мова – на вибір випускника/випускниці. Четвертий предмет – один із запропонованого переліку (історія України, іноземна мова (англійська, іспанська, німецька або французька), біологія, географія, фізика, хімія).

?????????З 2021 року математику, котра входить до переліку предметів на ДПА, складають на ЗНО всі учні, які закінчують школу.

?Тепер щодо іспитів, слід підготуватися заздалегідь, а саме ? пройти 3 етапи: реєстрацію, отримання запрошення-перепустки і складання іспитів. ????Важливо не пропустити момент реєстрації на основну сесію, яка триватиме з 1 лютого до 9 березня 2022 року у закладах освіти.

?Існує ще пробне ЗНО (платне- 282 грн. за один пробний тест) і наразі на нього триває реєстрація, яка завершиться 22 січня. Зайдіть на сайт Івано-Франківського РЦОЯО, там є уся детальна інформація????

??Варто пам’ятати, що додаткова сесія ? не для тих, хто запізнився або не встиг скласти іспити під час основної сесії. А для тих, хто з поважних причин був відсутній у країні або перебував у важкому фізичному стані.

??Сама процедура складання ЗНО ?

2 ручки з пастою чорного кольору, документи (паспорт, сертифікат, запрошення-перепустка).

???? Стимул! З 2021 року призначають президенстькі стипендії тим, хто набрав найвищу кількість балів з усіх предметів…По 10 тисяч гривень щомісяця, але за умови, що дитина буде навчатися в українському виші


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень